-Kawan Aku-

Cerita Kami 3: Guestbook Corner Perkahwinan

Assalamualaikum...

Salam hari isnin buat semua.Hari isnin semula dah.Cukup rehat sudah aku sepanjang hujung minggu yang lepas.Tenang rasa. ;) Korang hujung minggu ok tak?

Yeay..Harini ada perasan nak buka cerita pasal perkahwinan 21.12.2013 yang lepas.Setiap malam tengok gambar kahwin kat telefon masih jugak tak puas.Nanti dapat gambar daripada Offocial OP lagi la agaknya.hihihi.Kahwinla katakan.

Ini cerita pasal Guestbook Corner.ok.Aku memang nak ada guestbook ni.Aku memang nak buat DIY cantik-cantik untuk guestbook ni.Ada memang dalam list DIY aku kena buat guestbook.Akhirnya........

 Mekaseh pak cikku... ;)

Mekaseh my staff... ;)

Kita ada guestbook masa majlis kahwin!!! Sukerrr!! Hihi..
Kisahnya Guestbook yang aku DIY ni sebenarnya separuh siap.hahahaha.Lawak kat situ.Serius ni.Tapi tetap jadi guestbook juga ;) Hebat rasa tetiba.wahahaha :p


Nampak gambar aku sorang kat situ?? Sampai kesudah, gambar aku kat depan guestbook ni sorang.hihi.Tak tahula ada yang perasan tak ;p Si Mohamad Hafizal tersayang tu lupa nak bagi malam tu.hahaha.So sweet!

Guestbook DIY Aku ni siap sehari sebelum majlis.Meja untuk guestbook aku ni pon sehari sebelum baru ada.Betul-betu depan tangga.Mekaseh abang-abangku sayang sebab sediakan.Sayang ketat-ketat.hihi.

MATERIAL GUESTBOOK DIY

Kertas lukisan
Kertas keras untuk kulit-aku guna kertas belakang sekali kertas lukisan tu je.
Kain felt
Manik
Marker pen- jangan guna pen sebab tak cantik

Petang 2hari majlis, aku pergi tebuk siap-siap dulu baru aku DIY guestbook ye.Gambar guestbook yang dah siap memang tak teringat nak snap.Ampun ye.Tapi korang deco jela guestbook tu.Sampai sudah majlis tak tanggal dah la.Tu je nasihat aku. ;) 

Sekarang guestbook ni aku telek malam-malam sebab suka baca apa ada dalam tu.Kad hadiah pon aku tepek dalam ni sebab ada lebih yang kosong.Sukerr!!At least aku tahu siapa datang.

Kesian kawan aku sorang datang jauh2x tapi tak jumpa.Tahu dia datang sebab dia tulis 'aku tunggu sampai pukul6 tapi ko tak balik lagi...' Sedih!Kalau ko baca post ni,maaf ye Fikri dan wife.


Ok.Thanks.It's done!
Sekian.




19 pesanan buat ayut :

Wana Owen said... Reply To This Comment

kelakar la pulak ayut bila gambar ayut sorang je tepek kat depan tu..hihihi

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

rajinnya buat buku tetamu ni. masa zaman akak, xde mende2 ni lagi. hehehe. bergambar je la ngan kwn2 semua, tu je la kenangan yg ada pun. tu pun ada yg x sempat jumpa

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Pandainya akak buat.

Cik Puan said... Reply To This Comment

wuhhuuu...nape lah mase cik kawen dulu cik tak buat guestbook ne..alahaiiiiii...

- AZIE - said... Reply To This Comment

wpun simple..ia tetap memori yg perlu simpan ayut

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

mana gambar outdoor photoshoot? hehe

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

walaupun separuh siap tetapi tetap nampak seninya... he he he...

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

yeay!!seronoknye ade guest book...sy pun ada mse kawen, tp time separuh hari knduri, guest book tu tgk dah tmasuk dlm kotak..haish..ade yg sudah tlg campakkan pula..kesian guest book itu terabai...huhu

azizah :) said... Reply To This Comment

bestkan ada guestbook.. bila baca balik mau tergelak..hehehe

unsecretostory said... Reply To This Comment

Yahh nice. Selalu tgok dkat majlis perkhawinan sekarang. Kitaorangjadi guest nie berebut nak tulis dalam tue. Heeee. Best !

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

best jugakkan buku mcm ni..boleh buat kenangan.. :)

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Asalkan ada kan...

Pedasdanmanis said... Reply To This Comment

Hai.. teringat zaman sekolah.. guestbook..kenangan terindah..

Cik Yaya said... Reply To This Comment

wah2..okay la tu kenangankan... hehe

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

dedulu mana ada buku gini.. skng ni mcm2 ada haa.. best la. :)

Sya Mimie said... Reply To This Comment

cerita guestbook ayut sama ye mcm kita.. nti nak review jgk la.. dag tertinggal..hehe

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

Macam best jugak kan ade guestbook gini..boleh buat memori..tp yg akak kelakarnya gambar ayut sorang jer tuh...heheh

ros_reeza said... Reply To This Comment

nasib baik sempat siap kan Ayut.. bagus juga ada guest book ni.. boleh baca nanti kan.. memori semua tu..

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

menarik kan. kenangan tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...