-Kawan Aku-

Senarai Lagu Final Anugerah Juara Lagu ke 28

Assalamualaikum...

Jangan ketinggalan untuk menyaksikan kemeriahan Final Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28) pada malam ini 26 Januari 2013 jam 9.00malam. Tema Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28) kali ini adalah Game On.

source:Google Image je

Macamana la bentuk ye ni nanti dengan tema Game On.Selamat ni Anugerah Juara Lagu (AJL) bukan Anugerah Bintang Popular.Anugerah yang mengiktiraf penulisan dan karya komposer serta penulis lirik lagu-lagu yang dipertandingkan.Takdelah orang utama yang nak berpakaian pelik.Kalau ada jugak memang pelik.eh?hahaha.

Oklah.Berikut adalah senarai 12 lagu yang berjaya ke Final Anugerah Juara Lagu ke 28 (AJL28).

1) In Love with You - Aizat Amdan dan Noh Hujan
2) Penglipurlara - Hazama dan The Penglipurlara
3) Takkan Terpisah - Black
4) Kalau Aku Kaya - Awi Rafael dan Altimet
5) Kau yang Terindah - Alyah
6) Sahabat - Najwa, Sleeq dan Shamkamarul
7) Tanda Tanya - Azlan and The Typewritter
8) Hanya Aku - Hyper Act
9) Aku Pelat -Salam Musik
10) Bahagiamu Deritaku - Hafiz
11) Ikut Rentakku - Jaclyn Victor
12)  Bosan - Stacy

Mana satu lagulah yang akan menjadi juara nanti.Apa pon moga berjaya buat semua artis yang membawa lagu dan all the best buat semua komposer dan penulis lirik malam ni! Tinggal beberapa jam je lagi sebelum Game On...! :)


11 pesanan buat ayut :

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros suka sahabat.. simple :)

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Nice sharing

unsecretostory said... Reply To This Comment

Rajinnya review :)

miz ruha said... Reply To This Comment

malam ni ke???
tak sedar pun tentang juara lagu ni...

ps: masa ayut kawen ari tu, lupa sangat nak wish. maklumlah sibuk mengemas lepas banjir. masih valid kan untuk wish?? hihihi~~~
'selamat pengantin baru, ayut. moga bahagia sampai syurga.'

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Akak suka lagu hanya aku...tp xdpt nak teka mne satu juara sbb sume hebak2

azizah :) said... Reply To This Comment

sama2 kita saksikan kejap lagi

Cik Puan said... Reply To This Comment

yeahh..tengah layan AJL ne..best kan ayut..

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

hafiz juara hehee..

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

yeay. hafiza juara.
ayut, thanks ye singgah blog ciksu. hari ni baru berkesempatan bw ke sini..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

semua best..!

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

semuanya akak dah tak tahu menahu ah skarang nie heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...