-Kawan Aku-

Rindukan mereka....

Assalamualaikum...

Malam menjelma baru ada entry yang keluar kan. :) Okla tu.Sekurang-kurangnya wujud jugak pemilik blog ni dengan cerita dia.Hati dengan gundah-gulana bagai ni jadinya semua jadi tak kena.Penat.Letih.eeerrrr...ok.aku hanya tahu merungut.Cubit diri sendiri =_="

Hujung minggu lepas baru dapat balik rumah kampung.Aku naik motor je.Kenapa tak naik MyB?? Itu nanti-nanti punya cerita.Setengah jam perjalanan daripada Batu Pahat ke Ayer Hitam.Dengar tak jauh kan?Tapi macam aku bagitahu tadi aku naik motor.Sakit leher pakai topi keledar.hahaha.Boleh gitu? :p

Hilang rindu kat kenit...

Hilang rindu jugak kat Adam...


Tapi.....




Dengan dia tengok katil kosong jela.hohoho.
Tema topi keledar ye harini. :)

Itulah kalau aku balik Ayer Hitam.Seronok dapat main dengan kucing peluk aku si Kenit tu dengan gaduh sama budak boolat lagi bijak si Adam tu.Adam kalau tendang bola punyala kuat.Pembawakan si ayah a.k.a abang aku la ni kot masa kakak ipar aku mengandung main bola je keje ye.hahaha.ooppss.Standardla kan budak lelaki kenala lasak.Baru macho gitu ye Adam :)


Rindu suami dapat pahala kan???
Jom rindu suami banyak-banyak.hihi.Ok untuk yang belum kahwin jom rindu mak ayah kita!!Balik kampung ye kalau cuti.Korang ada rindu sape-sape tak ni???




13 pesanan buat ayut :

Abe Kie said... Reply To This Comment

Naik motor baik2 ye. dah tua ni x biasa bawa motor jauh2. dulu2 travel dari AU3 ke UM dkt 20km one way... skrg lebih selesa naik kereta kalau jarak jauh mcm tu.. rasa nak melayang je bila berselisih dgn kenderaan berat...

azizah :) said... Reply To This Comment

hehehe rindu makayah lor.. jauh sangat ni.. hukhuk

Cik Yaya said... Reply To This Comment

ada2..rindu dekat akak manis sorang ni..hehe ^_^

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Memang ada pun. Rindu dekat Encik Askar saya kat sana tu. Tak dapat dicontact. Huhu.

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

alolo omeyynya si kenit tu....

Sya Mimie said... Reply To This Comment

hati2 selalu ye ayut.. kita xpernah lagi naik moto ngan husband..haha.. even lpas kawin haritu..

rndu kat en.suami kita jgk.. ^^

Cik Puan said... Reply To This Comment

cik??rindu mak ayah...sebab somi ade di sisi...hahaha...
aiihh...tak sakitpinggang ke ayut dok lalame atas motor??

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

yup.. rindu suami dpt pahala.. skng ni deqla rindu sgt kat arwah mak ayah.. hmmm

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

alololo...tang last rindu suami..sweet je.. :)

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

Btul2..bkn setakat bila berjauhan rindu, kdg bila laki pegi meeting jauh2 sikit dah rs sunyi..heheh..cepat2 dapat anak reramai baru terisi sikit kerinduan bila kita sibuk ngan anak2

unsecretostory said... Reply To This Comment

Comel nyeee kenit. cam nak culik jea. Heheee

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

tgh rindu ciksuami juaga ni. sbb dia kat kuantan kusus. hukhuk

ros_reeza said... Reply To This Comment

sabar ye Ayut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...