-Kawan Aku-

1 month!!!

Assalamualaikum...

21.12.2013 - 21.01.2014
Enough 1 month!! Alhamdulillah.

Semalam hubby kita cakap...'asyik teringat hari selasa jela'.Aku dah pelik.Jarang dia nak ingat hari-hari ni.Rupanya today is our 1st month anniversary.Sayang hubby kita.hahaha.Penat dia ingat hari :p

Suamiku.....Mohamad Hafizal.Entry ni untuk kamu.Tahu dah nanti baca jugak.hihi. ;)

Hehehe...

Suamiku,walaupun hanya baru 17hari kita bersama bertentang mata dan selebihnya hingga ke harini kita hanya berjumpa kat telefon (jumpa ke??),isterimu ini tetap bahagia.Sentiasa tersenyum.Sentiasa tenang.Pastinya atas keredhaanmu dan berkat doamu kepada Allah, suamiku.Bukan senang untuk kita kan.Insya Allah,kita akan sentiasa bahagia.amin.

Terima kasih kerana menerima isterimu seadanya.Terima kasih menjaga diri ini sepanjang 1 bulan dan hari-hari seterusnya.Terima kasih meredhakan isterimu ini berjauhan denganmu.Maaf segala kesilapan yang dilakukan dan yang akan dilakukan.Moga Allah sentiasa melindungi kamu di sana, Mohamad Hafizal.

Hohoho...

Moga Allah sentiasa murahkan rezeki dan menjaga hati kita bersama untuk terus sayang-menyanyangi hingga Syurga yer.Amin.Nak buat apa ek anniversary 1 month ni?eerrr...nak mkn kek boleh??!Sorang pon jadila kan.hihihi. :) Hubby,kita nak buat apa la agaknya 1month anniversary ni.Mesti gayut 24jam gan isteri tersayang ni nanti kan. :) Kena pastikan bateri full macamni.hahaha.

Macamni la korang bila Perkahwinan Jarak Jauh (PJJ).Telefonlah pengantara buat kami.Telefon 24jam kat sebelah.Tido pon telefon kat telinga.hahaha.Hebatkan penangan PJJ.hahaha.Aku je kalau kerja letak jauh sikit telefonnya.hihihi.Ada manisnya bila berjauhan tapi tidak tinggal juga masamnya duduk berjauhan.haha.Apa pon doalah untuk yang terbaik bersama yer.Moga sama-sama mendapat keberkatan Allah. ;) 

20 pesanan buat ayut :

Cik Yaya said... Reply To This Comment

tahniah..semoga kekal bahagia dan tabah menghadapi ujian..

Wana Owen said... Reply To This Comment

happy 1 month anniversary!=)

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

hepi eniberseri yg ke sebulan ayut..hihi..smuge kekal bahagia hingga jannah..mst rndu kan dok jauh...sy yg dkt pun rndu je...huhu...Alhamdulilah, smuge kte sme2 bahagia dgn suami, jodoh yg dkurniakan dri Tuhan buat kita :)

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

akak ingatkan one month preggy tadi... he he he... anyway congrats dear semoga berkekalan sehingga ke jannah...

Nursaila Norman said... Reply To This Comment

dah sebulan ye ayut? kejap je..tahniahhhh :)

Cik Puan said... Reply To This Comment

amboii...entry untuk somi...oejam celik cik bace....hihihihi..
Ape-ape pon...semoga hubungan ayut dan suami sampai ke jannah yae..tak pe lah pjj.nanti dok dekat2 bosan pulak ngadap muke..mcm cik ne hahhh...kohkohkoh

hafizal zakaria said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
hafizal zakaria said... Reply To This Comment

Huhu terima kasih syg....stiap hari..stiap jam igt kn....kita syg isteri kita noorhidayah. ..dirimu selalu dalam doaku....

unsecretostory said... Reply To This Comment

So sweeeeet la. Bestnya. Indahnya perkhawinan tue kan :)

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

PJJ ni bila dpt jumpa mmg heaven bila melepaskan rindu tu tau..heee..

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Akak mula mula kawen dulu pjj jugak ayut...dh pregnant anak sulung pun pjj jugak...mse cuti bersalin bru dpt duk sekali...

Happy 1mth anniversary ayut n hubby

azizah :) said... Reply To This Comment

alaaaa sayuu :( teringat kesusahan jijah bila berjauhan dengan suami dulu.. sabar yer ayut.. mmg manis bila lama tak bertemu dan rindu membuak2..

Sya Mimie said... Reply To This Comment

tahniah ayut.. happy anniversary.. :)

ada masa syok pjj ni.. bila jmpa segan2..heheh

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

kejap je kan... :)

Rizziela said... Reply To This Comment

kejap ajer masa berlalu kan

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

moga bahagia hingga jannah ayut..

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

Sebulan ..masih dalam mood bulan muda lagi kan..keep in touch ngan skype atau webcam bagus jugak..kurang2 dapat tgk muka ..boleh hilangkan kerinduan...
semoga wpun jauh ttp mesra..jgn gaduh2..hehe

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Tahniah sis. Tak sabar pulak saya nak kawin tapi saya still belajar lagi.

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros dah pernah rasa PJJ. semua tu kenangan.. suka dan duka semua ada.. hihihi.. Ayut kat bp kan?.. Husband Ayut kat mana?...

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

ciksu pon pwrnah pjj dulu. sabar ye ayut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...