-Kawan Aku-

CPUV atau BE 2014!

Assalamualaikum...

Selesai Blogwalking selepas sekian lama aku letak jawatan kejap daripada kerja tersebut.Ada yang lama sangat tak follow cerita kawan-kawan.Sampai anak diorang dah besar comel-comel,bijak,pandai,cantik, handsome baru aku tahu sepanjang minggu ni aku blogwalking (BW).Seronok! :) Nanti aku datang lagi baca cerita korang semua ea.

Ada jugak jalan-jalan tu tengok kawan ada dapat Buffered Eaarning/Cost per Unique Visit (BE/CPUV) untuk tahun 2014 ni kan.Wah...aku pon teruja la kononnya gitu mana tahu dapat jugak.hahaha.BE/CPUV punya pasal sanggup buat wireless online kat laptop gitu.hahaha.Nampak kan terujanya aku nak tengok iklan Nuffnang apa aku dapat.Akhirnya.....


Ada jugak yang baru untuk tahun 2014.Tahun 2014 guna warna Merah bagi ong sikit.hahaha.Whatever ko Ayut!Alhamdulillah.Melekat satu BE/CPUV 2014 ni.Pembuka tirai BE/CPUV 2014 iklan daripada Caltex.Wah!Caltex pon sekarang promosi besar-besaran.Terbaiklah.

BE/CPUV membantu memberi semangat untuk aktif kembali update akaun Nuffnang dan juga update entry kat blog.Berkobar-kobar la katanya gitu kan.Nuffnang sayang...lepasni bagi lagi banyak-banyak iklan kat kita yer.Iklan yang best-best untuk pengunjung blog ni boleh tengok-tengok sikit.Boleh ea Nuffnang sayang bagi leboh-lebih kat kita.hihihi :)

Bila aku fikir balik,bukan hanya duduk senang tetiba duit masuk kat akaun ni.Kena jugak kerja keras kalau tak memang tak dapatla BE/CPUV sekaligus duit pon tak dapat.Kerja keras ni maknanya cari idea nak update pasal apa,perkongsian apa yang tengah trending dsb.Payah jugak jadi Blogger.hahahaha. *statement tetibe*Oklah.Lepasni aku tak tinggal lama-lama blog tak berupdate ea kawan-kawan.Kalau aku tinggal lama ketuk pintu blog aku tu kuat sikit.Aku tertido tak sedar la tu kot. Sejak bila ada pintu oooiiii ayut ;p hahaha.


9 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

murah rezeki.. :)

tahniah...

Muhammad Taufiq said... Reply To This Comment

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

wow! berderet-deret dapat ..

Cik Puan said... Reply To This Comment

bila lah kite boleh cash out nuffnang ne kan ayut kan..hihihi

UmmuAidan-Arissa said... Reply To This Comment

Alhamdulillah murah rezki yut..akak baru jer dpt 2 so far ...hehe..lps inti tuh takder yg baru lagi..cepatlah nuff bagi..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

wah dah dpt ea thun bur..yui tkde lg..hihi

ros_reeza said... Reply To This Comment

Rezeki Ayut.. Alhamdulillah.. Blog Ros takde dapat pun Be ni. Cuma BE sesat je ada. hihihi. Apapun tahniah Ayut... nanti boleh share tips pulak :)

azizah :) said... Reply To This Comment

tahniah ayut! ada dah BE 2014 dia...

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

tahniah ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...