-Kawan Aku-

10 days challenge:Days 4-4 Books

Assalamualaikum...

Aku masih teruskan jugala ye 10 days challenge aku ni. Baru nak masuk hari ke empat rupanya. Lambat yela perjalanan cabaran aku ni. Alahaiiii..

Macam biasa dia minta 4 buku aku bagi 1 buku je ye. Ok langgar peraturan :p hohoho. Tak kira nak jugak buat 1 daripada aku tak buat kan...? Minta sokongan daripada semua dengan muka kesian...hihi.

Buku terbaru yang aku baca walaupun mungkin ada dah baca lama.

Kitab Sang Cupid.
Aziz Harun.


Ini bukan novel. Ini bukan sekadar cerita khayalan. Sebuah kompilasi cerpen pendek yang berkaitan cinta. CINTA ALLAH. CINTA SAHABAT. CINTA CINTA. Best. Paling best cerpen awal-awal sekali Kisah Dua Alam. See? Tajuk pon seriau baca.hohoho. Memuatkan 14 kisah cinta dan cerita cintanya sangat realistik.

Usah jijik mendengar kata cinta andai kau sendiri bercinta.......
Ayat makan dalam aku rasa ni.hahaha. Sangat enjoy ketika baca buku Kitab Sang Cupid ni. Aku pon serba sikit dah bagitau kandungan buku ni jadi bolehla buat koleksi sesiapa yang berkenan dengan koleksi cerpen yang mengajar erti cinta bukan semestinya hanya berakhir dengan sebuah kebahagiaan. ^^


2 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

menarik utk di baca ni...

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Makin excited pulak saya nak join segmen nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...