-Kawan Aku-

Lupa segala password!

Assalamualaikum...


Lama tak menulis.
Terasa kekok gila tak tahu nak mulakan dari mana. Sepi tenggelam terus blog aku ni. Nasib badanla kalau guna internet Mobile Data kan. Selebihnya aku dah macam kehilangan idea nak berkongsi dan bercerita. Semua rasa macam tak ikhlas je dari hati kalau menulis tu. hahaha. Nampak tak keikhlasan aku untuk menulis :p

Bila dah lama tak update blog, tengok Nuffnang, tengok email dan sebagaiya semestinya Password segala bagai aku dah lupa. Uwwwaarrgghh!! Dah aku kena reset semua password aku. Macamana nak reset paword email selamatlah aku masih ingat. hahaha. Bila 2 bulan tak bukak email, paham-paham jela berjela aku punya email dalam inbox.


Okla. Aku saja je jengah blog tersayang ni. Insya Allah lepas-lepas ni akan ada update lagi. Ada sesiapa nak offer diri tak untuk aku upahkan korang edit blog aku ni. Macam dah malas je nak edit sendiri. hohoho. Sila angkat tangan anda wahai designer-designer blog!! :D

sesungguhnya dalam tak ingat password bagai aku ada berita gembira!! Terkejut kiteww..hahaha. Nanti aku cerita kat entry lain yer. Just to say hai kat semua!

Tahniah owner blog kak Saila atas kelahiran baby anda!
Tahniah kepada Kak Ina juga atas kelahiran baby anda juga!
Tahniah kepada B2B sekalian yang telah selesai majlis anda!
Tahniah kepada semua yang success in your study jugak ye!

Banyak cerita kawan blog yang tertinggal.
Maaf dipinta ye kerana tak berpeluang singgah.
Tapi tetap masih ada yang aku baca ye.
Just jadi silent reader! ^^
Takut nak komen pape sebab nanti korang balas jejak blog aku tak berupdate.
Ok fine.Lari dulu! :D


8 pesanan buat ayut :

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

Busy memanjang Kak Ayut kita haha

Sya Mimie said... Reply To This Comment

asslmkm ayut.. biasala tu klau lupa pswd.. nk2 lma x buka..hihi..

kita pun xsempat k terjah kengkawan sngt dh bila dh ada bby ni..

azizah :) said... Reply To This Comment

hehehe amboi ayut.. mmg macam chipsmore..hehehe

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Patutlah sis lama tak komen. Ingat dah tak nak kawan lagi. Heheh.

ayut said... Reply To This Comment

@Hafiz Hafizolpjol...rindu..eh?!! Hahaha..ok jap2x nak g blog pjol.. :p

ayut said... Reply To This Comment

@Sya Mimieeh..haah...tahniah jugak bt mimie dpt baby girllll...besf ye dah ad peneman buah ahti pngarang jantung lg 1...hihi

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :)hohoho..jijah syg...ni dh bukan chipsmore je ni..dh mcm biskut kering cecah milo kembang je trus tenggelam xtimbul...hahahha

ayut said... Reply To This Comment

@Jazz Lovertu la dear...nnt ayut dtg ea ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...