-Kawan Aku-

Raya VS Kahwin

Assalamualaikum...


Tajuk entry siap nak ada perlawanan bagai kan.Tak nak mengalah.Menyampah tau ;p Tak tahu nak mula dari mana tapi apa yang aku tahu memang persiapan kahwin semua tergendala.Persiapan raya pon tak berjalan mana.Keputusannya seri! 1-1 hahahaha :p

Persiapan kahwin memang takde update apa-apa pon.Semua sama seperti dulu lagi.Aku berhentikan seketika semua persiapan.Idea apa pon tak datang jadinya memang kena stopla kan :) Nanti kalau buat jugak maknanya memang takkan jadi.Aku ni lain sikit.Kalau mood ye takde memang takkan jadilah benda tu.Daripada nanti aku buat tak cantik,tak jadi baik aku tutup semua kotak yang ada,lepas tu pergi tenangkan hati dan perasaan ^^




Raya tinggal esok je.Raya tu nanti memang apa yang ada jela.Tak tahu nak komen panjang tentang raya ni.Cuma yang aku tahu raya tahun aku memang suka ye satu je.Anak sedara semua balik.haaa...aku cuma sediakan duit raya utk diorang je awal-awal.Selain daripada duit raya diorang aku memang tolak tepi. ^^ Buat kuih pon sebab ada yang nak membuat.Bila ada kawan tu,nak tak nak terbuatlah jugak kan kuih ye ^^

Persiapan korang apa cerita pulak?
Mesti meriah kan ^^ Best yer la tengok persiapan raya orang lain.Meriah!
Kad raya dah pos dah haritu.Tak tah la sempat ke tak sampai sebelum raya ^^
Apa pon semoga semua gembira ye di hari raya nanti ^^




16 pesanan buat ayut :

Tetamu Istimewa said... Reply To This Comment

Oh, dah nak kahwin ke? Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Hari Perkahwinan.

Adhie Sunan Saifuddin said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir dan batin...

ummuaidan said... Reply To This Comment

Salam yut...moood belum dtg lagi tuh..apapun selamat hari raya akak ucapkan..apsal update ayut tak masuk dlm dashboard akak skrang nie yer..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

raya yui biasa2 je yunk =)

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

raya yui biasa2 je yunk =)

dilaella Ella said... Reply To This Comment

Selamat hari raya Ayut :)

sarahhernyzar said... Reply To This Comment

Wahhh...raya VS kahwin.. This is truly challenging. Same goes here.. End of this month nikah... Sgla nala persiapan kahwin bergelimpangan dgn persiapan raya dan persiapan tempahan kuih raya... Haru... Ribut tauafan melanda dek non.. Wuuuu...

Btw... Selamat hari raya aidilfitri dear.. Maaf zahir batin..

azizah :) said... Reply To This Comment

kad raya xsampai pon lagi ayut..huu mybe pas raya kot.. hehe

take care masa raya ni k..

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said... Reply To This Comment

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin.

Hotlink satu

iskandarx[dot]com

Sya Mimie said... Reply To This Comment

selamat hari raya ayut.. =)

raya tahun ni biasa2 je.. then persiapan kawin pun xsentuh apa lagi.. macam xde pape pula.. mood xdatang2..

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

selamat hari raya ayut...
sebut pasal persiapan ni, tak lama lagi Nur pula bz dgn persiapan bagai ni....huhuh

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

haha..dah mcm perlawanan bola.. siap seri 1 ye.. ;p

s h a said... Reply To This Comment

Pheww...confuse jgk kalau kawen time raya or lepas raya.Tataw mana nak bg prioriti.Hikss.Sudahnye seri mcm ayut la kot kalau sha.

Salam aidilfitri ayut. :)

dear xila said... Reply To This Comment

slmt ari raye ayut....laaa nak jd helper buat bunga telur huhuhu ;p

Cik Chokie said... Reply To This Comment

Taqabballalah minna waminkum. Selamat Hari Raya. :D Wahhh nak kawin ea ? Hihi semoga Allah mempermudahkan urusan akak. AMin ^_^

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

raya akak biase2 je ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...