-Kawan Aku-

10 days challenge!!

Assalamualaikum....

Ok fine 4 hari blog takde entri. Menangis. Selalu mengadu kat si suami kalau bab blog ni. Antara ayat paling best ....takde idea la nak update blog..cane ni.... Hahahaha. Sabar jela. Lepastu balas ye mesti ...pulak dah... ok. Fine. Takde idea untuk membantu.

Pagi ni saje aku tenung blog-blog yang berupdate kat list tu kan. Pastu ternampak Sally post pasal 10 days challenge. Ahaaa..good idea. Aku pon nak joinla. Sekurang-kurangnya 10 hari blog aku ada la entri. Hohoho.


Mekaseh Sally memberikan idea ni. Aku akan menggunakan sebaiknya. ^^ Ada sesiapa kekeringan idea? Jom cabar diri anda.

Kalau takde masalah arini akan dimulakan. Korang nak gambar apa...?
Aku nak cari gambar best moment la.
^^
Tunggu yer!!


10 pesanan buat ayut :

Hazmin Hamudin said... Reply To This Comment

Ni kalau untuk 30 hari ni confirm sebulan cantik blog berupdate. Hehe

Cik Yaya said... Reply To This Comment

waaa besntnya2 kak..nak join jugak lah..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

haaa hari2 ada entry bru =)

azizah :) said... Reply To This Comment

yess! pasti ada entry baru dr ayut ni

Sya Mimie said... Reply To This Comment

asslmkm ayut.. menarik tu.. macam nak join sama je.. :)

nur anis said... Reply To This Comment

hihi...idea tu...

ros_reeza said... Reply To This Comment

nak buat lah nanti :)

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

yeay! selamat ber entry selama 10 hari :)

Sha said... Reply To This Comment

Interesting. ok ayut dh dpt follower baru ^.^ tulis entri pnjg2 sikit

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

akak pun dh join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...