-Kawan Aku-

Western Food di Parit Raja

Assalamualaikum...

Selepas hari kemunculan dalam blog masih lagi bertahan blog ni untuk mengadakan entry.hihihi. Sebaik mungkin akan diperkukuhkan momentum untuk berkongsi. :)

Kali ni nak share pengetahuan am. Pengetahuan am mengenai lokasi makanan di Pekan Parit Raja. Nama pon pekan munhkin untuk pencarian western food agak sukar. Setelah aku ulang-alik dari rumah aku jumpa kedai western food. Aku penggemar western food. Harap maklum.heee.


Aku beranganla kejap konon candle light dinner gitukan. Padahal tepi jalan je kedai tu. Takdela beria mana. Cuma ada la dekorasi dia letak lilin tengah meja tu. Kira okla kan sebab memang ada candle.hahahaha.

Komen aku!
Tempat agak selesa dan bersih. Bersih itu penting.
Makanan memang murah dan mengenyangkan. Boleh dia buat fish and chips dengan chicken chop RM5 SAHAJA. Kan murah tu. Kan?


Rasa makanan pada aku baik. Setaraf harga belas ringgit punya makanan. Suami aku pon cakap sedap dan ok maknanya memang ok. Biasala kalau pengkritik makanan dah cakap sedap memang okla tu kan. :)
Aku recommended buat penggemar western food dan teringin nak makan bila balik kampung kat sekita Ayer Hitam dan Parit Raja bolehla mencuba.


Kedudukan:
Brown Sauce Western Food
Berhadapan dengan klinik kesihatan Parit Raja. Kalau tak silap ye. Kedai ye ke dalam sikit tapi ada signboard tulis. Pasti nampak punya.


4 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

jijah pon suka chicken chop! kira murah tu ayut

ros_reeza said... Reply To This Comment

eh murah tu, RM 5 je :)

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

eh! murahnyee :)

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

akak memg peminat western food...murah tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...