-Kawan Aku-

Comment Moderation

Assalamualaikum....


Ayut kembali!!
Tapi kembali ye ni tak tahu la sampai bila.Rindu nak menulis.Rindu nak kongsi cerita.Rindu nak baca perkongaian kawan-kawan.Insya Allah akan cuba dikekalkan momentum untuk berblog ni. ^^

Nak bagitahu je ni.Kenkangan masa dan kelajuan internet menjadi masalah nombor 1 aku sekarang ni untuk berblog.Jadinya aku kerana terpaksa aku relakan la jugak buat NEVER untuk Comment Moderation.


Setting - post and comment - comment - comment moderation - never - save setting

Siap!

Jangan risau. Kelapangan aku mesti baca semula dan melawat korang semua. Apa yang pasti blog dalam bloglist adalah keutamaan. Yeay!!

Tu jela dulu nak bagitahu. Ucapan raya ke apa next entry. ^^ Sayang korang semua...

6 pesanan buat ayut :

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

Lamanya akak menyepi huhu

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

Lamanya akak menyepi huhu

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

hihih xpe faham ayut =)

azizah :) said... Reply To This Comment

oohh patut la... hii

ros_reeza said... Reply To This Comment

lama Ayut menyepi.. yeay,,dah kembali :)

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

alhamsulillah..welcome back ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...