-Kawan Aku-

Kawen2x: Fikhri dan Hafiza....Tahniah!

Assalamualaikum...

Cerita kahwin-kahwin.Yeay!!hahaha.Okla.Ni bukan cerita pasala kahwin aku tapinya pasal kahwin kawan-kawan aku je dulu. ^^ Alhamdulillah aku berkesempatan meraikan majlis perkahwinan kawan aku sorang ni dekat Triang,Pahang.Serius jauh giler kau umah dia.huhuhu.Pedalaman punya Felda Triang.Terbaik!hahaha ^^ Gambar yang ada 2 je.hihihi.Gambar lain malas upload :p Boleh gitu?


Dalam gambar ni belah kanan tu je yang dah kahwin yer.Tu sepasang husband and wife.Wife dia dah 6 bulan ada baby dalam tummy.Tapi kecik jugak perot yer.Sekarang memang musim ea mengandung perut kecik-kecik.hihihi :p Comel jer kan :)


Aku tak tahu nape pengantin ye tak duduk sebelah-sebelah dalam gambar ni.hahahaha.Woi fikri,tinggal bini ea. ;p Baju pengantin ni warna pearl.Haaa....sesiapa yang tak tahu warna pearl,ni la warnanya (aku la tu.hihihi).Masa sampai-sampai je majlis,diorang ni tengah kat pelamin.Nak tahu diorang watpe?Diorang baling duit syiling ok!Best!!hahaha.Idea bernas untuk menghiburkan para tetamu anda yang hadir terutama kanak-kanak.Bukan 20 sen je yang ada ok....50 sen pon ada.Tak ke berbaloi. ^^

Buat pasangan,
Iringan doa buat kalian.Semoga kekal bahagia hingga ke Syuga.Amin.

Next?
^^






17 pesanan buat ayut :

aisya said... Reply To This Comment

kalau cik ayut tak bgtau kawan cik ayut tu pregnant mesti org lain takkan perasan.. hehe

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

x sabar nak tengok gambar ayut pula...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said... Reply To This Comment

TAHNIAH pada kawan Ayut tu :)

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

selamat pengantin baru utk kawan ayut

Hazmin Hamudin said... Reply To This Comment

Tak sampai hati lak nak baling2 duit ni. Lepas tu tengok orang berkerumun kutip. Dah macam apa lak. Hehe.

azizah :) said... Reply To This Comment

nextt ayut lagi 2bulan jer..hehe

baling duit adat johor kan.. jijah dulu nk wt..da sedia pon..tp xsempat nk baling..hee

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

cantik.. selmt pengantin baru buat mereka..x sabar nk tgk ayut plak jadi pengantin..hihi.. ;)

dilaella Ella said... Reply To This Comment

tahniah pada pasangan pengantin. wah seronoknya ada baling2 syiling :)

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

wahhhhwahhh...humban syiling ek..best nye..meriah sokmo...hihih

Ked Lee said... Reply To This Comment

cantik jugak baju kaler ni. jarang dah tengok orang bersanding pakai kaler putih camni. sweet!

err, ekceli saye pun first time jugak dengar kaler putih pearl ni. heee. kite geng leee.

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

Next mestilah akak.. kan ? hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

gmbr kwdua mmg yui sngih la tgk..dia lupa bni jap..hahah

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Tahniah kat kawan sis

ros_reeza said... Reply To This Comment

tahniah buat pengantin :)

lepas ni tunggu ayut pulak.. dah tak lama ni :)

ayut said... Reply To This Comment

@azizah :) aik jijah..blh ea tak sempat??adehhh...mesti kelam kabut time tu...lupa sampai :)

ayut said... Reply To This Comment

@ros_reeza sblm ayut rmai lg dh berderet tunggu turn dear..hihihi

ummuaidan said... Reply To This Comment

seronok zaman2 gie kenduri kawen kengkawan nie kang..pastuh kenduri kita lak..ade ms leh jd pengapit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...