-Kawan Aku-

CPUV Bulan September...Alhamdulillah

Assalamualaikum...


Alhamdulillah.
Tinggal lagi 2 hari nak masuk bulan 10.Cepatnya masa berlalu.Tak terkejar kadang-kadang nak buat apa-apa.Sungguh.Penat.Sekarang ni dah la takde geng nak chit-caht pasal kahwin.Lagi nak buat preparation untuk kahwin.Takde geng yang membebel,jadi lambat la nak update pape.Tapi tak boleh jadi ni.Kena jugak buat sesuatu sebelum semuanya jadi tunggang-langgang kang.Parah nanti jawab yer ^^ Doakan majlis yang akan berlangsung hujung tahun nanti selamat semuanya yer kawan-kawan.Mekaseh ^^


Alhamdulillah.
Walaupun lama tak jenguk akaun Nuffnang,masih diberi rezeki untuk terus merasa BE a.k.a CPUV.Syukur sangat.Sekali untuk bulan 9 je aku dapat 3 BE a.k.a CPUV.Olay,SenHeng dan KL Sogo.Aku pon belum pernah nampak lagi iklan CPUV ni menari-nari dalam blog.Nak story banyak pon tak reti.Kena tunggu gak ni bila la iklan CPUV ni kuarkan.Kalau korang nampak iklan CPUV ni keluar try la usha-usha ea.Pastu bagitahu tau.Nanti aku usha-usha blog korang pulak ^^


Insya Allah,hujung bulan ni nak cash out la ^^ Betulkan kawan-kawan?Kalau nak cash out hujung bulan kan???Kena tanya-tanya otai jugak ni.huhuhu.

14 pesanan buat ayut :

S. Faezah said... Reply To This Comment

best nte dpt BE..sy xreti nak buat camne bg dpt BE ni.. :(

^^eKaTiKaH^^ said... Reply To This Comment

eh, samelah kite. hehe. rezeki :))

baby comel said... Reply To This Comment

Alhamdulillah, rezeki..

Nida Husna said... Reply To This Comment

tahniah2 hehe

Mama said... Reply To This Comment

tahniah dear.. :)
mama klik senheng kat sini,, hihi..

mama follow sini ye..

aisya said... Reply To This Comment

tahniah :D

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah dear..

ros_reeza said... Reply To This Comment

tahniah Ayut. Alhamdulillah rezeki Ayut... rezeki nak kawen ni . hikhik

ummuaidan said... Reply To This Comment

alhamdulillah ..rezki setelah lama berblog kan..rajin2lah update inshaallah dpt byk isitor lg kan

azizah :) said... Reply To This Comment

jom cashout ayut! jijah dah cashout tadi.. hehee tahniah yer :)

Hazmin Hamudin said... Reply To This Comment

Tahniah... Bila la nak merasa cpuv yang banyak ni. Hehe

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

alhamdulillah..rezeki.. :)

Sya Mimie said... Reply To This Comment

bestnya bila tengok bnyk yng on going.. :)

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

tahniah sis. Keep it up !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...