-Kawan Aku-

Rezeki - Terima Kasih Nuffnang.

Assalamualaikum...

Akhirnya bertemu semula setelah dekat sebulan gak tak bukak blog ni.Banyak benda yang nak cite.*Minah kepoh memang gini* hahahaha.Tapi untuk setakat ni,haritu berkesempatanlah bersama dengan En B kita sebelum dia kena pergi ke Kuala Lumpur melapor diri sebelum ke Semporna,Sabah.Siap hantar sampai naik bas.huhuhu.Gigih tak gigih hati ni waktu tu.Nak nangis pon cover lagi sampai la bas jalan baru menangis.wahahaha :p Insya Allah doa aku pasti ada untuk tunang kesayangan kat sana. Jijah tolong tengokkan En B kita ea?hahaha :p Boleh gitu?

Sebelum tu jugak,Salam Isra' Mi'raj untuk semalam yer.Moga peristiwa perjalanan Nabi naik ke langit menjadi iktibar dan peringatan buat kita bersama.Memberitahu akan kekuasaan Maha Pencipta.Insya Allah.

Ha....yang paling tak percaya semalam bukak Nuffnang ada CPUV!



Ya Allah.Rezeki.Alhamdulillah.Tapi 13 May punya tu.Tak tahu la dia nak bertepek berapa lama.Harapnya dapatla dia menari-nari dalam blog ni lama cikit.Baru la best.hihihi.Tapi tu la...kengkangan masa nak update dan nak Blogwlking la sekarang.Alahai..Sedih tau rasa.Tapi dapat merasa ada CPUV tu pon dah best dah.Lepasni kena tunggu ada internet kat umah,baru boleh nak online selalu.Korang-korang jela nanti peneman aku time En B kita kesibukkan.huhuhu.Teman kita ea ^^

Lagi nak share pasal pergi kahwin-kahwin kawan.Nak share kat sini la gambar-gambar untuk dijadikan ilham.Tapi......tak berkesempatan lagi ni.Adehhhh..Pastu nak share penglaaman pergi A Famosa Resort.Bercuti dengan family semua.Tu pon tak sempat lagi.Huwaaaaaa!!!Stress kejap.Banyak benda kena hold.Nanti ada masa mesti nak bagitahu jugak.Nanti aku cerita-cerita lagi dalam blog ni ea. :) Sayang korang.Terima kasih kepada sesiapa yang singgah yer.Nanti hujung minggu aku balas jejak.Insya Allah.


17 pesanan buat ayut :

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

alhamdulillah..

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

syukur alhamdulillah..murah rezeki ayut. akak punya BE masih ada 4 yg dok menari2 kt blog tu. done klik klik IKEA :D

Mimie Najib said... Reply To This Comment

syukur alhmdulillah..rezeki tu.. sama mcm kita..ada 1 tgh golek2..harap lama la..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah dear..

Knor said... Reply To This Comment

alhamdulillah

Nory Zoulkefle said... Reply To This Comment

alhamdulillah rejekiii

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Tahniah Kak Ayut

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Alhamdulillah rezki tuh ayut

azizah :) said... Reply To This Comment

syukur Alhamdulilah ayut! update la entry kencang2..baru masyukk.. :)

alaaa kalau fizal kat KK leh la tolong tgk2 kan.. hahaha

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

wlupun dah lama x berblog tetap ada rezeki.. tahniah ayut..

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

tak pe....post ikut turn je dear...bia pon cite dah basi kite...kite...kiteeee akan sedia membace jugak....hahahahhahaa...

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

sabar tau....nanti eca tgkkan encik B ayut tu....hahaha.mcm la dekat kk dgn semporna tu yunk..naik bas@kereta gi sana nak 6-7jam tau!..larat xlarat lama dlm bas.hehehe

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah best tu dapat BE....hehe takpe ayut buat slow2...tak lari blog tak berupdate...hahaha :D

cik amal said... Reply To This Comment

Alhamdulillah.. untung seyhh

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

murah rezeki... :)

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Banyaknya nak share...kikikiki.
Tahniah yek...

iietamalek said... Reply To This Comment

alhamdulillah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...