-Kawan Aku-

Sponsored Holiday : A Famosa Resort,Melaka

Assalamualaikum...


Ok.Ni la cerita percutian bersama keluarga kitorang haritu.Kitorang sekeluarga pergi ke A Famosa Resort,Melaka.Percutian pada  Jun 2013.Majoriti aktiviti kitorang semasa kat sana adalah bermain air sahaja.hihihi ^^ Lepas puas main air kitorang lepak-lepak je kat dalam bilik. ^^ Percutian keluarga memang macam ni la kan.Tak banyak jalan mana yang pasti dapat bertemu bersama itu yang best. ^^

My Family ^^

Serius nak sampai depan pintu masuk wet world ni jauh sangat-sangat daripada main entrace.Korang pon boleh sesat kot.Memang sangat luas tempat ni yer.Tapi akhirnya kitorang masuk jugak.Sampai dalam lebih kurang pukul 11.30 pagi.Parking dah penuh.Kena la parking sebelah luar dengan bayaran RM2.00.Panas la ye maknanya tempat parking kereta tu dan jauh sikit nak jalan.




Gambar pon banyak kat taman tema air ^^ 
Ok.Untuk pengetahuan ramai,A Famosa Resort ni ada banyak tempat lagi.Ada Taman Cowboy, ada Arabian Villagea,ada taman sakura dengan taman cinderella untuk amik gambar dan tempat makan yang memang ada macam-macam makanan kalau kita dah amik pakej yer ^^

Tempat penginapan pon kita boleh pilih.Diorang ada Villa,Kondominium dengan hotel.Memang banyakla pilihan ikut kita punya budget.Kalau nak tahu price memang aku tak tahu sebab percutian ni di sponsor.Aku kuar duit minyak kereta je.Terima kasih keluarga ku sayang. ^^

Maklumat lanjut boleh melawat:




10 pesanan buat ayut :

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

Awwwwww...best nye bercuti-cuti dengan famly....

ummuaidan said... Reply To This Comment

Bestnya jenjalan katMelaka..siap pegi A famosa lagi tuh..akak last pegi ngan mak ms belum2 kawen dl jerr.

azizah :) said... Reply To This Comment

meriahnya keluarga ayut! seronok sangat!

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Bestnya.. Teringin nak jalan-jalan jugak

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

serius melaka bestt.. :)

seronok tgk pic happy2 dgn family..Nur lama dah tak pergi...

Remy hazza said... Reply To This Comment

meriah kalau pi ramai ramai...remy tak pernah sampai a famosa lagi....

aisya said... Reply To This Comment

bestnye.. hehe

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

wah seronok nyer kat melaka tu yer !

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

wah seronok tu bila ramai2 berkumpul camni....

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Bestnyeeee....bsar jgak fmly ayut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...