-Kawan Aku-

Promosi untuk Photographer 2013

Assalamualaikum...


Hari ni nak share gan kawan-kawan B2B sekalian tentang photographer yang sekrang ni masih lagi ada buat promosi.Jom kita tengok-tengok kalau ada yang berkenan.Bak kata orang,kalau ambil photographer masa diorang tengah buat promotion adalah lebih berbaloi. ^^


Ni masih lagi berlangsung promotion yer.Tapi lebih untuk Lembah Klang punya orang ea ^^


Untuk yang ni end of year punya.Tapi masih boleh tanya-tanya kalau nak tau.Photographer dia ok tak makan orang pon.hihihi. Ni Photographer based Muar ^^


Yang ni pulak sampai akhir Jun 2013 nanti.Photograpaher based Johor.Jangan terlambat yer ^^


Setakat sampai harini,aku jumpa ni jer.Kalau jumpa lagi nanti aku update bebanyak ea ^^

9 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

boleh tahan jugakkan harga dia....

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

kalau tak buat wedding tapi saje2 nak amek gambar boleh tak ni ayut? (hihi sori gurau2 je....)

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Nice sharing..

s h a said... Reply To This Comment

Setuju2.Time promosi memang sgt berbaloi n boleh jimat banyak.Ayut da jumpa photoG idaman ke?

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

sape2 bakal pegantin tu cpt2 la rembat promosi ni... ;)

azizah :) said... Reply To This Comment

wahh ayut! survey jangan xsurvey k...buat pilihan yg bijak.hee

Eca Dwinky Asha said... Reply To This Comment

ai tunang suh abg je amik gmbr..kawen baru cri OP.kakaka. #berangan.hahaha~

aisya said... Reply To This Comment

mampu tengok je lah dulu.. hahaha

Atie said... Reply To This Comment

xde yang pahang ke? huhuhuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...