-Kawan Aku-

Pernikahan Piere Andre dan Nur Hidayah

Assalamualaikum....




Tahniah buat pasangan.Akhirnya telah selamat diijabkabul tengahari tadi.Simple habis.Kita tunggu resepsi yer pulak nanti macamana yer.Piere memang buat sempoi abis ni waktu nikah.Pakai kot pakai songkok.Settle.Takde baju melayu semua.Sama jugak macam Farid Kamil kan?Nikah pakai kot jer.Janji lafaz selamat dilafazkan. ^^
Kahwin itu bukan menyusahkan,tapi menyenangkan ^^

Semoga berbahagia buat mereka dan selamat menjalani kehidupan berumahtangga.


Nota: Nak kahwin jugak! *~*

15 pesanan buat ayut :

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

alhamdulillah....
TAhniah buat mereka..
:)

Sally Yatiey said... Reply To This Comment

Tahniah ;D

Remy hazza said... Reply To This Comment

tahniah buat pierre..... semoga kasih berpanjangan..... Amin

s h a said... Reply To This Comment

Setuju...kahwin tu menyenangkan. Ngee. Ayut da x saba eyh. Kejap je tu, masa sekarang ni laju je berjalan.

aisya said... Reply To This Comment

senyap2 je dah kahwin.. *ke sy yg ketinggalan ni*

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

tahniah buat mereka..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

diam2 jek piere ni kan.. tahniah dan selamat pengantin baru buat mereka.. ;)

Knor said... Reply To This Comment

tahniah..sama padan

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

tahnaih buat mereka yer !

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Tahniah kepada pasangan..

Atie said... Reply To This Comment

kalau jenis family yang sempoi, ok la kot nk buat simple2.. kalau jenis family yang first time buat majlis kahwin macam hakak ni, adoi~ nak meriah sgt..

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

tahniah dan selamat pengantin baru kepada mereka berdua...hehe

azizah :) said... Reply To This Comment

haah simple jer kan.. yg penting nikah :)

takpe tak lama lagi ayut pulak..hee

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

tahniah buat merekaaaaaaa..

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

Tahniah pierre n isteri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...