-Kawan Aku-

Cara screenshot lenovo

Assalamualaikum...

Akhirnya harini masih ada muncul jugak entri buat pengunjung blog. Korang datang ke blog aku ni? Hahaha..rasa kena buat perubahan pada blog ni. Mesti dah bosan tengok benda sama je bila datang. Akan dipertimbangkan. Any suggesstion untuk orang yang boleh bagi cantik blog aku ni? Bagi link ea kat komen nanti. Ini serius punye. 😃

Harini nak kongsikan pengalaman aku yang baru tahu macamana nak buat screenshot pada telefon lenovo. Samsung i dah reject sebab selalu hang. Pastu panas pulak tu. Ooppss..ok dah. Macam sebelum ni ada tunjuk nak prinscreen pada telefon samsung. Rupanya lenovo lagi ada yang mudah. I is baru tahu ok. (tepuk dahi!).

Menu pada bar telefon..Ala yang biasa ada tarikh, masa line semua tu. Tarik bawah akan jumpa perkataan SCREENSHOT.

Tekan!

Keluar macamgambar atas. Dah keluar macam tu, nampak perkataan FULLSCREEN.

Tekan!

Anda berjaya!!!

Macam tu je nak screenshot pada telefon lenovo. Tapi nak tekan punat volume dengan start tu boleh jugak tapinya LECEH!

Buat apa nak buat benda susah kalau ada benda senang. Ok...jumpa lagi entri akan datang tau!


Pengedar sah shaklee area Batu Pahat:
Hidayah a .k.a Ayut
0193627388


See ya!!!





1 pesanan buat ayut :

azizah green line said... Reply To This Comment

ooowahh..nnt lau ada hp lenovo leh try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...