Followerku..

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih

Assalamualaikum...


GA ni ada 3 kategori.Korang pilihlah nak yang mana.Tapi kalau dah nak amek semua hadiah,korang penuhi lah ketiga-tiga syarat yer.hihihi.

Nak promote secara kreatif cane la pulak.hahahaha.



Ni sponsor untuk Giveaway ni.
Korang bolehla nak barang yang cute-cute kat SINI.


Hahaha..ok.
Sesape yang nak join untuk dapat bear Elmo tekan banner yer.
Takpon ni bagi link
Hadiah pon akan berubah tau ikut keadaan penyertaan.
Sekarang ada 5 hadiah.
Korang tak nak ke??
(dapat casing fon pon jadilah..pastu nak yang bertali.hahaha.lom pape dah demand!)
Jomla memeriahkan majlis!
 ^___^



GA berlangsung sampai 21 November 2012 pukul 11.59malam.






18 pesanan buat ayut :

therosputih said... Reply To This Comment

terima kasih ayut sudi join...

belum pape dah demand eh...ke dah letak jampi serapah ni...hehehe

MAY said... Reply To This Comment

selamat ber GA!!gud luck..=)

Unknown said... Reply To This Comment

menarik2...

Nurul Says said... Reply To This Comment

ololo comel..gd luck!!

Unknown said... Reply To This Comment

gud luck...=)

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

gudluck ayut :)

-meeSUPERGIRL- said... Reply To This Comment

good luck ayut! :)

caliph shuriken said... Reply To This Comment

gud luck, ayut ^^

adyna AB said... Reply To This Comment

nak join gak lah :)

Unknown said... Reply To This Comment

gudluck yer ayut.. moga2 ada rezeki..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

good luck dear..

Unknown said... Reply To This Comment

dia ada jemput untuk join GA ni rasanya...
nak try check semula nanti...

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

good luck

nur anis said... Reply To This Comment

good luck ayut..:)

- AZIE - said... Reply To This Comment

gud luck ayut..

Anonymous said... Reply To This Comment

gd luck

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

wish u luck ayut :)

نورعيم said... Reply To This Comment

hehe comei je lukisan tu.

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda!
Nanti kelapangan ayut balas komen ye ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...