-Kawan Aku-

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie

Assalamualaikum...


Oleh kerana #giveawaysketchpicturebyeitannurfuzie sangat menarik-narik aku,maka terjadah entri ni. Lama sebenarnya follow cik en ni tapi lepas tu aku ye pon tenggelam timbul,maka follow sekadar hanya follow. Aiyooo...

Dulu pernahbada rezeki dengan cik en dapat key chain. Cantik taa. Kucing. Sampau sekarang akubpakai walaupun ekor dia patah dah.adehh.. mekaseh cik en. Moga kali ni bertuah la lagi.amin...

Gambar yang nak di sketch adalah yang bawah ni.


Haa...okla kot yang tu kan cik en??
Entri kat blog cik en kalau nak letak sini mestilah berkaitan dengan kesukaan kita yang sama. Berkaitan dengan haiwan! 


Senang kalau ada veterinar yang dekat dengan perumahan. Tapi kalau aku ni memang kena tawakal dulu baru boleh pergi veterinar sebab kucing kat kampung!

Okla. Rasa cukup dah syarat untuk melayakkan diri ni. Sesiapa nak join boleh teeus ke link gamabar atas tu ye.




5 pesanan buat ayut :

Eintan Nurfuzie said... Reply To This Comment

mekasih join.. tp kan cik en nak yg xde copyright.. tapi xpe.. klu menang nanti emailkan kt cik en je la yg xde copyright ye..
yeke.. ahaha.. patah ponpatah la.. tp mengahrgai tu.. huhu.. mmg ayut dlm list friends cik en kan? ehhehe

ayut said... Reply To This Comment

@Eintan Nurfuzie haah cik en..ayut ad dlm list fren cik en..cume lama xmerayap sana..oo..nnt menang ayut bg xde copyright ea...cewahhh...mcm menang gitubkan..hahaha

Riana LittleCuties said... Reply To This Comment

Salam ;)

Good Luck dear....

Saya merayau dari segmen yg sama... hihihi

azizah green line said... Reply To This Comment

gudluck ayut..

Eintan Nurfuzie said... Reply To This Comment

ayut.. t pm fb cik en pic yg xde copyright na...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...