-Kawan Aku-

RAYA 2015.

Assalamualaikum....

Wah....tahun ni aku pecah rekod sebab update entri raya lepas habis raya.hahaha. Hebat betul penangan sibuk ko ye ayut!  :p  Jangan jemu ye datang melawat blog yang best nk.hehehe.

Alhamdulillah. Raya tahun ni Allah bagi peluang lagi untuk suami balik walaupun saat akhir bertukar ye. Biasalah. Bila berkahwin dengan tentera ni kita kena kahwin dengan kerja dia sekali. :) Dipendekkan cerita tahun ni beraya kat JOHOR!! Biasala bila dah ada dua keluarga kenala bergilir. Ikut giliran ye semua.  ;)


Complete set of KK family members.
Alhamdulillah.


Lepas bermaafan semua,kami lakukanlah sesi bergambar. Kuih tahun ni pon aku buat apa yang terdaya jela. Kuih wajib ALMOND LONDON aku mesti ada.

Nak jemput datang rumah dah habis raya la pulak.hahaha. Apa pon,aku susun sepuluh jari pada semua pembaca blog akuayut ni memohon banyak-banyak kemaafan. Tak melawat korang. Tak balas jejak. Maaf sangat. Jangan serik ye kawan.Kad raya pon tak memberi. Maaf lagi sekali. Moga ukhwah yang terjalin berkekalan ye.

Keluarga.
Baik buruk tetap bersama.
Bila bersama,
Itulah sebenarnya
BAHAGIA.




12 pesanan buat ayut :

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... Reply To This Comment

Kira pecah rekod lah ye Ayut..
Tak pelah sekurang2nya ada entry raya..
Buat kenangan dalam blog kan :)

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

muja lagilah,, tak de satu pun lagi entri pasal raya setakat ni,, dah la first raya dengan suami,, gambar pun tak de,, sobsss T_T

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

selamat hari raya ayut.
sama lah dgn ciksu pon almond london ttp ada walaupon ambil masa nk siapkannya

meriah nengok pic family ayut

Ked said... Reply To This Comment

selamat hari raya jugak kak ayut!
hahahaha
okey laa ni ada entry raya.
saya pun tak dan nak up entry raya.
huhuhu
:)

Eintan Nurfuzie said... Reply To This Comment

nampak kemeriahannya..

ayut said... Reply To This Comment

Yup...btul..sbnrye lebih nk bt kenangan...tu up jgk tu. :)

ayut said... Reply To This Comment

Alahaiiii...up la muja..kenangan tu....nnt bosan2 bace blog senyum sendiri..hihi

ayut said... Reply To This Comment

Akak...ya allah..xsmpat ke blog akak..slmt hari raya kak..wlaupun dh abis.hahaha...

ayut said... Reply To This Comment

Ked...up entri jgn x up....nnt knangan kurang.hehehe

ayut said... Reply To This Comment

Family besar kot cik en...tu meriah je tgk..hihi

azizah green line said... Reply To This Comment

janji ada dalam blog ayut buat kenangan.. yg penting dapat raya sama2 suami

ayut said... Reply To This Comment

Tu la jijah...last minit balik pon xpela..dpt jugak salam pagi raya..syahdu ye lain mcm ckit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...