-Kawan Aku-

Set Breakfast Marrybrown

Assalamualaikum....

Khamis menjelma dah..Cepatnya masa berlalu sekarang ni. Macam baru semalam je dapat cuti. Tidak. Berhentila sekejap wahai masa.huhuhu.

Dah sarapan? Nak bagitahu kat korang. Marrybrown punya set sarapan best.hahaha. Biasanya aku kalau nak ke Sabah,mesti akan sarapan di Marrybrown airport. Benda aku selalu cari set bubur ayam. Tapi............aku selalu tak habis.


Jadikan cerita,aku try set sarapan macam atas tu. Kalau nak pilih ni set sarapan G. Harga RM 8.70 termasuk GST. 
Macam kelakar pula bila sebut harga kena sebut termasuk GST ke tak. Hahaha.

Set ni mengenyangkan. Roti tu sedap tau. Walaupun fizikal nampak roti seket lepastu letak hirisan cheese atas tu tapi sedapppp. Roti lembut!  :)

Nanti korang tryla sebab tak la membazir kalau beli sarapan tapi tak habis. Baik beli yang ikut keupayaan perut nak terima kuantiti makanan tu. Buat cukup-cukup je bagi perut tak lapar. Baru betul dipanggil sarapan. Kan??

Okla.
Nanti cerita lagi lain kali.
Bye!!




11 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

xpnh try lg ni..huhu

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

nampak dap dap je tu..dah lama x pekena marrybrown..teringat zaman uitm dulu salu time mlm g mkn ngan memember reramai..

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

uishh lama betul tak makan kat marry brown.. outlet pun susah nak cari kat area umah akak ni ...

azizah green line said... Reply To This Comment

marrybrown? xpernah makan lagi..

Eka Tikah said... Reply To This Comment

area rumah kite takde marrybrown. kalau balik melaka baru boleh try. hehe

nur anis said... Reply To This Comment

lama sangat sangat saya tak makan marrybrown..huhu

YieN said... Reply To This Comment

lama gila dah x melantak marrybrown, huhu~

Dewi Aja said... Reply To This Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ordinary wawa said... Reply To This Comment

Tak pernah lagi makan kat Marrybrown. Heheh.

Ummu Athiyah Ismail said... Reply To This Comment

Tak pernah try..tapi nampak macam sedap hehe..jika dah review kata sedap..memang betul la tu..bleh la try tanpa ragu2 hehe

LiYa HaNiF :: said... Reply To This Comment

jarang makan kat marry brown nie... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...