-Kawan Aku-

Pelamin Kahwin Cantik!

Assalamualaikum...

Tajuk kahwin-kahwinla! Hahaha. 

Ni saje aku nak kongsikan 3 bentuk pelamin yang aku ambil gambar dekat majlis kahwin kawan dan juga sedara. Cantik kot pelamin macamni. Meriah!

Pelamin bawah kanopi.
Bridal: Firmah Bridal
(Google tau bridal ni. Tengah top bridal ni kat Batu Pahat)

Pelamin dalam rumah.
Bridal: Firmah Bridal

Pelamin dalam rumah.
Tema warna kuning purple.
Bridal: tak ingat ( tapi area Sungkai,Perak )

Bila pergi majlis orang sibukje aku nak tengok baju la,pelamin la,make up la sampai hantaran pon sibuk. Nampak sangat mak jemah ye aku ni.hahaha.

Nanti ada gambar best lagi aku share ea. ^^












4 pesanan buat ayut :

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

cntikla..suka tgk yg pertama tu..

nur anis said... Reply To This Comment

first tu cantik..ada jurai jurai..

Azizah Green Line said... Reply To This Comment

Cantik. Teringin nak sanding sekali lg. Ahakss

ros_reeza said... Reply To This Comment

pelamin pertama tu cantik !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...