-Kawan Aku-

New baby in family!

Assalamualaikum...

Harini rasa macam rindu sangat nak menulis kat blog. Yela kan semalam takde entri. Takkan harini pon kosong jugak. Saje la tu kumpul cerita dan akhirnya tersimpan dalam kenangan abadi.hahaha


Yessszzzaaa. New baby born!!!
Takdela new sangat sebab dah pandai gelak-gelak pon budak ni. Geram ok. Borak ye tu macam banyak sangat cerita dia. Guna bahasa dia la maknanya tu. Cute!

Nama dia: Nurqai'd Irfan.
(Idea nama anak sesiapa yang berkenan ye.hihi)
Hai auntie!Hai uncle!
Saya baby boy...ada tak nak buat calon menantu??? ;)

Wah gitu..hahaha.
Ni anak buah aku yang lahir 3 bulan lepas. Besar dah dia. Sihat. 
Tambah tolak darab bahagi sekarang dah ada 19 orang anak buah. Terbaiklah nanti raya :)
Baby aku belum keluar lagi. Masih dalam proses.hahaha.oppsss!!!

Ok. Selamat bekerja kawan semua.
Say bye to Irfan!!!
Bye!!!


5 pesanan buat ayut :

Azizah Green Line said... Reply To This Comment

haibaby irfan..leh berkawan dgn abg hakimi

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

Heheh olo comel je dia..

ayut said... Reply To This Comment

@Azizah Green Line boleh sgt...mulut ye byk je ckp nnt...

ayut said... Reply To This Comment

@nuyui a.k.a miss YUI org ramai ckp perempuan...tp dia ni boy.muka ala2x comel ayu je gamak ye...jahaha

ros_reeza said... Reply To This Comment

comeyynya.. gerammm hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...