-Kawan Aku-

Selamat tahun 2015!!

Asalamualaikum...

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Kembali menulis di blog. Terakhir post adalah pada bulan 11 tahun 2014. Isu pasal diri sendiri lepas tu dah ala-ala merajuk tak nak dah tulis blog lagi.uwwaarrgghhh!!Menangis! Hari ni bukak blog macam nak nangis rasa. Buka je blog, Ahhh..gambar kahwinku yang sangat comel.ok perasan! Menangis lagi. T.T

Alhamdulillah Ayut sihat. Menjawab soalan kepada sesiapa yang bertanya khabar diri ini.
Alhamdulillah kerja pon ok. Tahun baru dapat increment.ok happy kat situ ^^ tapi same bos for 3 years.bosan! 
Alhamdulillah untuk semua yang terjadi pada tahun 2014 dan teruskan lagi usaha untuk tahun 2015.

Harini hari emotional ye.
(Tahun baru pon nak emosi.benci!)
Ayat semua sedihje. 
Kehidupan masih belom banyak berubah. Bila fikir inginkan perubahan aku rasa belom yakin. Takpe. Take a breath nanti sampai masa suasana pasti berubah. Bos lain. Tempat tinggal lain. Kawan kerja lain. Untuk sekarang,habiskan dulu langkah ini. Another 14 months. Kejap je tu :) Keep positive pasti nanti akan berjalan dengan keadaan yang positif.

Motif gambar?
Nak bagitahu kita ada instagram jugak!!
*tutup muka dengan bantal*

Macam mane tahun baru korang?
Tahun baru aku duduk dalam rumah tengok tv dengan suami tersayang je sebab dia cuti. Nak keluar tak cukup rajin!

Umur meningkat lagi setahun.
Ibadat meningkat ke menurun ni Ayut oiiii?
Jom muhasabah.
Jumpa lagi nanti!

4 pesanan buat ayut :

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ayut..... lama menyepi.. hihi.. Alhamdulillah Ayut sihat .. Selamat tahun baru jugak buat Ayut, wlaupun Januari dah nak habis kan :) hihihi
owh ada instagram yer.. nanti Ros follow :) hikhik

Azizah Green Line said... Reply To This Comment

Ohoiii ayut. Da masuk bulan 2 da. Hehehe asben da dekat ok sikit kan. Hihihi

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

Lamanya menyepi. busy sangat eh? hehe

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Lamanya tak update. Mesti busy nie. Wah, dah da insta dah. Saya masih belum ada lagi. Tak ada gambar nak diupload kat sana. Heheh :D

Read my latest entry : Things That I Like About My New Boyfriend

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...