-Kawan Aku-

Bila update blog, Siapa yang datang?

Assalamualaikum...

Dah cakap dah harini entri emotional. Jadinya walaupun tengah rajin update blog entri tetap akan beremosi. Harini update blog. Tak sah kalau budak 4 orang ni tak jengah. Menangis!


*mampu tengok guna tepon je* T.T

Jijah
(Jijah!!!lom update link kat bloglist la plak)

Korang....aku lama tak update blog tapi korang tetap datang. Bagus ye!!!! Menangis! T.T Nanti aku baca entri korang dari tahun lepas tau.hahaha.

Lama kan tak jenguk. Kalau jenguk pon mesti tak baca abis. Cian aku ni dah rasa memang merajuk tahap jiwa kacau dengan blog ni ha.hohoho.

Korang...aku nak datang ni. *sambil bawak tisu sekotak buat lap air mata* T.T
Sayang kawan-kawan yang kenal dekat blog ni. Sentiasa dalam ingatan cuma timbul je tak. -_- 

Kalau korang update blog...siapa selalu datang?



14 pesanan buat ayut :

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Tak ada apalah sis. Selagi sis ada dekat bloglist saya, selagi tu saya akan komen walaupun sis dah berbulan2 tak update.

Read my latest entry : Layan Scorpions Lok

Azizah Green Line said... Reply To This Comment

Ala ayut.nk ngis sama. Huu takpe. Even ayut ada dlm bloglist. Xkan terpisah tu

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ayut, jangan nangis... Senyum sikit.. Memang terkadang perasaan tu bercampur baur bila baca komen dr rakan blogger..

Mayang ABDUL RAZAK said... Reply To This Comment

welkem bek

suka suka said... Reply To This Comment

Welcome back ayut..

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

Tq akak boom blog sy. Hahaa

Puteri Beribiru said... Reply To This Comment

aww sweet oke ada kawan cenggini..
sweet angattt tanya bila nak hapdet belog..hiks..
kite kalau update ada beberapa orang je yang baca..kalau tak, ermmm diri sendiri jelah yang baca..haha

ayut said... Reply To This Comment

Hahaha..mekaseh..tu suke dgr tu ;)

ayut said... Reply To This Comment

Mekaseh jijah..dr mula smpi ke sudah mesti jijah timbul je... ;)

ayut said... Reply To This Comment

Kannnn...tp terharu ye msti lebih..lg klu lama xupdate tp ada yg dtg mcm ros ni...terharu lebih...

ayut said... Reply To This Comment

Hahaha..kan...dh ko slalu boom sini klu skali update..mmg la..

ayut said... Reply To This Comment

;) yesss..back tp xtau la smpi bila...huhu

ayut said... Reply To This Comment

Kak mayang...mekaseh..harap2x bpanjangan la back ye ni..hihi

ayut said... Reply To This Comment

Hihi..xpe..nnt lama2x mesti ada ramai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...