-Kawan Aku-

Proses Pembayaran Nuffnang.

Assalamualaikum...


Terus kepada point entry nak cerita.hihihi.Mukadimah tengah takde idea.Boleh gitu?

Okla.Haritu aku ada baitahu aku cash out pendapat aku dengan Nuffnang kan..Haaa...Sebelum ni aku baca-baca kat nlog otai bagitau proses pembayaran Nuffnang adalah sebulan.

Aku ni saje la gatal nak jugak hantar tiket ke pihak Nuffnang tanya pasal proses oembayaran.Sekali aku tanya pasal proses pembayaran tu pihak Nuffnang balas seperti di bawah ni.


Makanya kalau cash out akhir bulan 11 haritu, bulan 1 la ea baru dapat?Lama gak proses pembayaran daripada pihak Nuffnang ek.Mungkin blogger pon dah makin bertambah kan.Moga-moga selamatlah sampai cek pertama aku tu.Amin.

Korang yang pernah cash out sebelum ni biasa berapa lama ek cek sampai??



14 pesanan buat ayut :

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

akak pula tak pernah ambil pusing berapa lama sampai cek, janji sampai, ahakss...tapi betullah lebih kurang la tu, agak lama juga tempoh pembayaran tu,tapi tak apa asalkan cek sampai ye tak???

Wana Owen said... Reply To This Comment

x penah cash out lagiii.so x dapat nak share experience ngan ayut.=p

Sya Mimie said... Reply To This Comment

before ni, cashout pertama sebulan lebih.. cashout ke2 ni tak tahu la.. jnji cek smpai dgn selamat..

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

lbh kurg sebualn..huhu

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

KA dulu mula2 cash rejection lepas tu buat semula cepat je sampainyer !

Cik Nur™ said... Reply To This Comment

lama, tapi ada jugak yg dapat kejap...bgantung pada tarikh kita cash out...

aisya said... Reply To This Comment

mcm sy hari tu cash out end of october, dlm awal bulan ni baru dpt.

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

akak bru cash out ari tuh...so mknenye bln 2 nti akak bru dpt check..huhuhu

azizah :) said... Reply To This Comment

sebulan je... tapi baru2 ni sebulan setengah.. tu pon pas hantar tiket kat nuffnang tanya nape lewat..

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

x pernah ada pengalaman lagi la ayut.. duit nuffnang ciput.. haha

Mieya Atiera said... Reply To This Comment

Yup. Maybe tengah bulan dah dapat dah tu

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

a’aaa.. mmg amik proses yg lama.
ciksu baru pertama kali cash out bln feb 2013
ceq sampai bulan 4. hahaa. lama giler kot

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

mmg proses dia mcm tu..dah lama sistem ni xpernah tukar dats y kena perammm kasi lebat baru cashout tgu lama pn puas hati tgk kan hehee..

ros_reeza said... Reply To This Comment

Ros pun pernah cash out last year. dapat cek dalam blan Mei. tapi tak ingat mintak dari bulan berapa?..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...