-Kawan Aku-

CPUV Bulan June 2014

Assalamualaikum....


Ohhhhoooiii Nuffnang! ^^

Setelah sekian lama menyepi daripada tengok akaun Nuffnang dan juga blog, masih ada rezeki bersama rupanya.Alhamdulillah. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia Allah je yang tahu. Nuffnang masih memberi peluang jadi tempat untuk meletakkan iklan para pengiklan kat blog aku ni. Bulan June 2014. Ada 3 CPUV yang tengah running rupanya. Terima kasih pihak Nuffnang. Terima aksih semua. ^^

Jumlah CPUV yang pernah diterima sepanjang berblog baru 58 je. Dulu selalu tertanya-tanya kenapa la kau tak dapat lagi CPUV walaupun blog berupdate je selalu.hihihi. Tips yang selalu digunakan kenala selalu update akaun kat Nuffnang tu selain naikkan trafik dan juga blog berupdate. Ada rezeki pasti tak ke mana.

Okla. Haritu baru beberapa blog je sempat balas jejak. Harini akan disambung semula jejak anda semua. Walaupun lambat akan ku jejaki jua kamu semua ^^ Sebelum terlupa, kalau terjumpa iklan 3 atas tu bolehla klik untuk tahu lebih lanjutnya. Sepanjang aku membalas jejak pastinya akan ku klik juga iklan yang ada. Pengetahuan Am katanya.hihihi ^^

Jomla kita berblogwalking!!





8 pesanan buat ayut :

azizah :) said... Reply To This Comment

bestnyaa ayut.. dapat BE baru.. tahniah

Shida Radzuan said... Reply To This Comment

Tahniah ayut :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

wow tiga tfh on going tahniah ayut

Jazz Lover said... Reply To This Comment

Tahniah sis

MAT NOR said... Reply To This Comment

alhamdulillah dan tahniah, murah rezeki dapat CPUV

S. Faezah said... Reply To This Comment

tahniah tahniah..murah rezeki :)

brohantu said... Reply To This Comment

Tahniah.. Semoga selalu murah rezeki

Mimi Azirah said... Reply To This Comment

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...