Followerku..

Tema Perkahwinan (Impian jerr)

Assalamualikum...


Jom kita tengok tema perkahwinan yang ada kat Malaysia ni.
Yang ni tema perkahwinan secara keseluruhan...
Bukan tema warna or tema baju ke apa tau.Jom cuci mata!

English Wedding


Garden Wedding

nak ni!!

Fairy Tale Wedding



Banyak lagi tema kan sebenarnya?
Ada tema Bollywood,Jawa,Melayu Klasik etc...
Dua atas tu memang adore sangat.Kalaulah...... ^^

Tapi bila pilih tema ni banyaknya based dengan bermain warna kan?
Tahun 2013 ni rasanya ramai B2B yang pilih warna pastel.Kan3x???
Warna yang ala-ala pucat gitu kan.
Warna la yang memainkan tema untuk perkahwinan tu.
Nak nampak mewah pilih warna yang pastel2x jer..
Nak nampak outstanding pilihlah warna terang-terang...
Aku??
Akan datang cita lagi ^^


Gambar: Google Image

26 pesanan buat ayut :

Ayue Rejaluddin said... Reply To This Comment

AJ nak tema Bollywood....
Mesti meriah & warna warni...
Hehhheheh..
Berangan je la... =P

iietamalek said... Reply To This Comment

time kite dulu tradisional jert..hehe

Unknown said... Reply To This Comment

Suka tengok yang tema garden tu! Cantikkkkkk ;D

Kayu Manis said... Reply To This Comment

ada duit tak salah tapi jgn sampai membazir

Unknown said... Reply To This Comment

heee, tiba2 baca entry sis neh, mulaa laa nak berangan kan.. :D skrg ni byk tema perkahwinan kan, semuanya chantek2 plak tu, geram tgok..heee

THE AUTHOR said... Reply To This Comment

Apa tema pun..janji budget ada...
no problem..hahahha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said... Reply To This Comment

jom join GA
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

Cik Lyana said... Reply To This Comment

cantik2 semua tema tu tp xfikir lg nk buat mcm mana..hik3

Unknown said... Reply To This Comment

tema garden wedding tu paling best...

Miss N™ said... Reply To This Comment

cantiknya ayut..
moga jadi kenyataan...

Unknown said... Reply To This Comment

Warna pastel memang nampak cantik. Apa pula tema perkahwinan sis ?

Unknown said... Reply To This Comment

xsalah impian boleh jadi kenyataan apa.. ada banyak masa lagi ni ayut boleh jadikan impian tu...

Farah Waheda Wahid said... Reply To This Comment

occay...kakak tunggu cerita ayut... ^_^

Unknown said... Reply To This Comment

kaler2 mcm ni nmpk simple..tp sweet & natural beauty tau.. hihi

nuyui a.k.a miss YUI said... Reply To This Comment

semuanya cntik2..

Unknown said... Reply To This Comment

ayut...... buat tema iukt budget jer la..... terlebih karang nanti miss soru..... he3.... tapi sebenarnya yg kalau kita pandai dan kreatif...yg simple pun nampak menarik.....

AtieYusof said... Reply To This Comment

Suka nya Garden Warden tu..cantik sgt..! skrg ni mcm2 tema dah ada, tinggal pilih je..;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply To This Comment

suka garden wedding hikss

Pha Is said... Reply To This Comment

dah kena rancang siap2 nih.. hehe

Mimie said... Reply To This Comment

mcm2 tema yg ada skang nih kan

Anonymous said... Reply To This Comment

wowwwwwwwwwwwww!

Mrs Velentine said... Reply To This Comment

setuju dgn bro haniff..apa2pun tema jnji ada bejt..hehe..done white.my

ecadwinkyasha said... Reply To This Comment

check out bajet yunk.tpi klu ada sentuhan sikit setiap tema..ble la tu.maksud eca,kat pelamin sentuhan english...kat bilik pengantin bgi sentuhan fairy tale..kt khemah,bg sentuhan bollywood.baju pengantin masukkan elemen melayu klasik..songket contohnya.mesti meriah :)

lor,eca lak berangan lagi.hahahha

Unknown said... Reply To This Comment

garden wedding tu memang gempak habislah...
kena depends on budget juga..

- AZIE - said... Reply To This Comment

garden wedding cantik!!

Unknown said... Reply To This Comment

sy nanti nak tema classic.. menarik gitu.. eh2..

cik ayut, garden wedding lah.. tak pun english wedding.. tp kadang2 tak perlu pun grand2 ni, kdg2 yg simple je pun boleh nampak grand kalau pandai pilih.. kan kan kan? hehe

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda!
Nanti kelapangan ayut balas komen ye ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...