-Kawan Aku-

Muhammad Wafiy Anakku

Assalamualaikum...

Nak jadikan juga kenangan dan pembacaan masa akan datang, jangan kecam sis ya!  Hahaha. 

Bulan Ramadhan... 
Bulan penuh kenangan.. 
19 June 2016.


Muhammad Wafiy lahir ke dunia dengan seberat 3.08kg pada pukul 7.04pagi. Alhamdulillah. Ummi tido waktu awak lahir sayang. Huhuhu. Ummi mengantuk dan penat. Nurse kejut, tengok jantina awak dan cium awak. Lepas tu ummi sambung tido. Adehhh... 

Macamtu rupanya sakit nak bersalin. Besar pengorbanan mak aku dulu.  Ya allah, ampunilah dosa kedua ibubapaku. Aminnnn. Alhamdulillah merasa juga menjadi seorang ibu. Yeayyy!! Hahaha. 

               

Bersalin ceaser sebab ctg ( bacaan jantung baby) tak cantik. Muhammad wafiy takut lemas kat dalam tu. Teran-teran tak mau keluar dengan laluan 8cm bukaan. Ummi takde tenaga. Ummi tak makan. My mistake. Allah...... Kalaulah abah ada waktu tu Muhammad wafiy. Kalaulah....... Takpelah.. Sudah tertulis. Percaturan dan undang-undang Allah. Ummi tetap bahagia. Alhamdulillah. 



Aku berpantang makan set berpantang shaklee. Nanti aku review satu-satu set berpantang shaklee ye. Alhamdulillah takde masalah.  Just badan tetap kena makan jamu atau lebihkan makan lada hitam untuk bagi panas badan. Buang angin. Set berpantang shaklee sangat best. 

Nanti cerita lagi. Sekarang macam rasa nak menulis dan menaip.  Tu blog update ni. Teruskan menyokong blog sis ya!  Hahaha. 


6 pesanan buat ayut :

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

alhamdulillah
lama menyepi
datang bawa berita gembira
tahniah..
take care

selamat malam wafiy

sya mimie said... Reply To This Comment

Assalamualaikum ayut.. lepas ni kena rajin-rajin story pasal baby boy ye.. hihi..

Puan Awin said... Reply To This Comment

tahniah...selamat jadi ibu... ;)

ayut said... Reply To This Comment

Hahaha... Haah kak.. Lama menyepi kan. Tetibe muncul ada baby plak.. 😂😂

ayut said... Reply To This Comment

Hoho.. Insya allah....

ayut said... Reply To This Comment

Tq sis.... 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...