-Kawan Aku-

Tahniah buat kamu,Sahabat!

Assalamualaikum...

Lepas lebih kurang 10kali tulis padam tulis padam akhirnya aku dapatla jugak siapkan entri untuk kawan aku sorang ni. Alhamdulillah the closed one kawan aku dah selamat menjadi isteri 26.12.2015. Hari kahwin kitorang sama pada bulan Disember :)


Barakallahulakuma...
Moga Allah sentiasa merahmati kalian berdua.
Jangan gaduh je lagi lepas ni.hahaha.Apa pon,moga korang sentiasa berkasih sayang hingga Syurga..amin..


Jangan tanya kenapa aku jadi pengapit ea..pergi tanya pengantin tu apesal aku sebelah dia.adoiiii.

Bridal dia: Firmah Bridal
Photographer dia: Hatta Awang photography
*tapi semua gambar dalam ni bukan dari official photographer yer :p ni unofficial my husband and family :)

Dua benda ni macam nak gila aku layan budak ni untuk menyakinkan pilihan dia tu yang terbaik. Takut tak sudah.hahaha.

Bajuku disponsor oleh pengantin.sekian.hahaha.

Memori waktu aku ko dah rasa. Memori waktu ko kahwin pon aku dah rasa. Kenangan terindah la gamaknya gitu.
Tahniah!!! ^^

Last....


Sekali dia suruh dengan suami aku pengapit bidang terjun belah sambut menantu! 
Ok..kitorang memang okje.hahaha.
Baliknya aku dengan husband dating tempat terpatrinya luahan ikhlas sang suami..ahaks!

Ok...tu je nak kongsi.Majlis kahwin kawan baik aku dunia akhirat,susah senang..insya Allah.






2 pesanan buat ayut :

Hafiz Hafizol said... Reply To This Comment

bestnya pengantin sponsor baju hehehe

azizah green line said... Reply To This Comment

wahh siap di sponsor baju pengapit..comel pengantin kawan baik ayut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...