-Kawan Aku-

Back to 'Original' Place

Assalamualaikum...

Hari ni adalah hari terakhir berada di bulan 4.Alhamdulillah.Tengahari tadi selamat sudah motor dan barang masuk lori.hihihihi. ^^

Mekaseh my staff :)

Sekarang selamat dah sampai kat kampung.
Perasaan?
Nothing.

Sebenarnya rasa macam tak best tau.hahahhaha.opsss!tapi cool dulu.Kita try dulu kerja kan :) Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta.Hopefully jatuh cintalah diriku ini dengan kerja baru ni.Amin.

1 je yang agak merisaukan diri ini.Nanti tak duduk dalam ofis dah.Maknanya,diriku akan terdedah dengan sunlight.Oh nooooooo!!!!I nak kawen nanti.huhuhuhu T_T
Kenalah take precaution beli sunblock kan.

Esok Hari Pekerja!
Selamat Bercuti buat semua para-para pekerja.
hahahahaha.
^___^


Diskaun 15 % Buat Pembaca Blog Akuayut!

Assalamualaikum...

*STICKY POST*
Next entry scroll bawah (kalau ada.hihihi)

 
Salam Jumaat dan Salam 1Malaysia.

Harini entry nak bagi semua pembaca blog akuayut ni kejutan!Kejutan la sangat kan.hihihi ^^ Buat penggemar tudung,buat pengemar fesyen,buat para muslimah-muslimah yang membaca blog akuayut (buat para muslimin belum ada lagi ye satakat ni.hahaha) dan buat semua yang baca entry ni la senang ceritanya.Tapi...buat para suami mana la tahu nak membeli buat isteri,para jejaka tampan pulak nak beli untuk bakal isteri kan.hihi ^^ Boleh jugak.Teruskan membaca lagi.


Ada sesuatu kat www.tudung2u.com.my. Tempat penjualan tudung Online terbesar di Malaysia.Barang cantik.Tawaran Istimewa.Tak caya?Meh aku bagi tengok..

Tudung Bawal Labuci Tudung Bawal Manik Tudung Bawal Ropol
Tudung bawal!!
Dah berevolusi ok tudung bawal sekarang.Tudung bawal ada manik,tudung bawal ropol,tudung bawal ros.Banyak lagi koleksi cantik-cantik kat www.tudung2u.com.my.

pastu.....
Selendang Half Moon Labuci          Selendang Half Moon Tribal Lycra Korea
Ada Halfmoon Shawl
[Kiri: Ada Beads, KAnan: Corak Tribal (katanya tengah in trend corak ni)]

Selendang Butterfly Ropol       Selendang Butterfly Ropol
Ada Butterfly Shawl!
Pergghhh..first time dengar ni.Banyak lagi warna lain.Berminat? www.tudung2u.com.my

Ingat ada tudung je ker.Ada yang comel ni tau
tadaaa...!
Topi Bunga - Coklat
Topi ada bunga!Comelllll!
Eh?aku pulak suke tengok topi ni.hahaha.Nak tengok lebih lagi boleh cuci mata kat www.tudung2u.com.my


Pelbagai koleksi menarik kan?
Tapi............apa keistimewaan dan kelebihan korang sebagai pembaca blog akuayut ni adalah....
DISKAUN!!!
Aku nak bagi Baucer Pembelian buat korang semua!Kepada sesiapa yang berkenan dengan tudung-tudung daripada www.tudung2u.com.my  bolehlah korang membeli dengan harga lebih murah sebanyak 15% dari harga sebenar bila korang gunakan kod baucer:

AYT2013

Baucer ini sah sehingga 30 April 2013. Sebulan ok!Berbaloi kan kalau dapat grab satu.hihihi ^^ Jangan lupa gunakan baucer yang diberi  buat pembaca blog akuayut yer.Shopping secara berhemah adalah dengan shopping dengan harga lebih murah!hihihi ^^ Happy shopping buat semua!






p/s: Takla bersalah kalau aku pergi kursus sebulan nanti sebab ada baucer ni untuk sesiapa yang datang jengah blog.hihihi ^^

Bubbly & Associates Giveaway

Assalamualaikum....

Harini takde wordless kot...hihihi.
Muncul dengan join GA kak farah ni.
Jom Join!



SYARAT2 PENYERTAAN

1) Follow Blog Farah's Bubblynotes

2) Follow Blog Sponsors:

3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:


(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)

4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway

5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "

Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana

6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...

7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI

8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...

Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI


Nak tag:
Mizz Ruha

All the best buat semua peserta!
*last minute join hope ada luck lah.hihihi ^^

Luahan Hati Ayut!

Assalamualaikum...

Akhirnya aku dapat masuk ke dalamblog kesayangan harini.Alhamdulillah sepanjang menjalani kursus aku dianugerahkan kesihatan yang baik.Alhamdulillah juga aku diberikankekuatan dalam menghadapi hari-hari yang sangat padat jadualnya serta sangat memenatkan.

Sungguh...
Aku tidak pernah terfikir akan menghadiri kursus yang mana akan menguji ketahanan fizikal dan mental.Walaupun hanya sekadar untuk menjaga sebuah station minyak!Sungguh!aku tak pernah terfikir.Aku di ajar tentang apa itu petrol.Apa itu pelincir.Apa itu Retailer.Apa itu bisnes.Apa itu Teamwork.Apa itu SHELL.SHELL bukan hanya sekadar Stesen yang menjual minyak.Anda tahu?Fuhhh!Sangat banyak.Harini aku telah selamat menjalani kursus selama 8 hari.Masih berbaki lagi 15 hari.Aku telah merasa lelah.Semput.Tekanan.Emosi terganggu.Sangat.

Sungguh...
Setiap kerja yang dilakukan bukanlah sesuatu yang mudah.Tiada satu kerja pon yang mudah.Setiap gaji yang diterima itu amanah.Amanah untuk menjalankan tugas.Amanah untuk merealisasikan kepercayaan seseorang kepada kita.Tersedar.Lamunan aku selama ini terlalu tinggi.Berpijaklah di bumi nyata.Andai anda baru mahu bertani,belajarlah daripada petani yang telah berjaya.Jika anda baru mahu mengenali,belajarlah daripada orang yang telah mengenali.Belajar.

Lusa,bermulanya debaran untuk diuji di alam nyata.Alam Stesen Minyak yang sebenar.Alam bertemu pelanggan yang pelbagai rupa dan kerenah.Alam yang pelbagai cabaran dan debaran.Sungguh.Aku takut.Semoga perjalanan aku dipermudahkan.amin.


Kawan-kawan....
Doakan diriku agar berjaya yer.^^ 
Sungguh aku rindu waktu senggang bersama kalian.


gambar byk...tapi takleh transfer =.=" Jadual padat....tak sempat nak buat pape T_T


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...