-Kawan Aku-

-no komen...!!-

hahaha.... rxn pertama gua tgk bnda ni...gelak....
 then,next rxn....aku ckp  'perlu ker???'
oh man.....oh girl.....adehhh....
nk pk pon mcm xperlu jer....ap kate korang je pk sndri..huhuhuhu~~

gula-gula then another one 24:7
gua ckp all the best jela kat dyorg ni....





saje entry kali ni nk nyibuk dunia hiburan...hihihihi...
gedik sngguh rse...tetttttttttttttttttttt....
ok..out..!saje je nk share gak wlupun dh kecoh bnda ni...  >_<

*btul ckp abg nara...tau ke x ap tu KPOP sbnrye????
  credit thanks to http://beautifulnara.com/

1 pesanan buat ayut :

asunDalbolong said... Reply To This Comment

aku rasa cam nak lempang seko2..lagi2 gambar 3 eko muka rempit yg letak tgn kt kepala n lagi 1 tgn nak senduk nasi...cam celaka...nak ngs rasa...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...