-Kawan Aku-

-CONFIRM-

Salam sejahtera semua...
Alhamdulillah..


Akhirnya...setelah 6 bulan aku bekerja di Agrimart Sdn Bhd,aku telah ditawarkan 'CONFIRMATION LETTER' tadi pagi...Bersyukur sangat akhirnya aku telah bekerja sebagai pekerja tetap di sini.
Semoga..di hari-hari mendatang,aku akan lebih bersemangat untuk bekerja dan meneruskan perjalanan aku sebagai seorang pelakon di atas pentas dunia ini yang dialog dan jalan cerita sebenarnya aku tidak pernah ketahui..


Warna-warni sebuah kehidupan.
Hanya orang yang memahami akan terus tersenyum dengan terus melangkah.
Never give up.
Setiap manusia diciptakan mempunyai peranannya masing-masing.
Jangan pernah mengeluh.
Andai hari ini tidak dapat apa yang diinginkan.
Pasti esok hari akan dapat yang lebih baik.
Berdoalah.
Serta bersabarlah.
Confirm
Tidak akan rugi...:)


Pic: Mr. google






-SETEL-

Sehat semua???
Kalau Sihat,Alhamdulillah..
Kalau tak sihat,makan ubat dan rehat banyak-banyak ok....

tak nak banyak cerita...
Berdasarkan tajuk..macam tu jugakla entry yer...
Tau kan sebelum ni aku menanti detik-detik yang istimewa tu kan..
ni kesinambungannya....hahahaha...
ENJOY......!!

Siapakah yang datang waktu tu...???!!
Ni la dia orang-orangnya..

1) MY FAMILY (tp xsemua ada la..ni je yang ada)

MY BELOVED DADDY..!!

2) MY BESTFRIEND-MAWAR (ad lagi sorang -Yana- dy tak dtg xpela  T_T)


TU PAKWE MAWAR  (memeriahkan majlis...thanks!)


Rehat jap tgk2 sekeliling sepanjang Majlis.....

FRIENDS..!!

will miss u forever..!


again FRIENDS!!

ada lagi yang lain sebenarnya..tapi amek yang ramai ni jela...hik3..



Back again siapa yang datang...

3) MY LOVE-HAFIZAL (hahahaha..tlglah jgn gedik ayut..!)
thanks kat awak sebab datang haritu..
kalau awak takde saya rasa abah saya mungkin tak masuk dewan  T_T
Terima kasih,awak...


Benda lagi satu yang setel ye sebenarnya adalah....
Aku dah kenalkan Si my hubby ni kat family...
Alhamdulillah...
So,harap lepas ini semua ye berjalan dengan baik ye b  :)
Sabar yer...
Sayang tahu tak baik lambat-lambatkan benda baik...
Cume bagi sayang 2 tahun yer...
Insya Allah..sayang mahukan yang terbaik untuk b...
Bagi masa sayang buat persiapan yer  :)


malam ye ap lg..jom membedal...!!!boleh tahanla makanan yer..tp xpayah la pegi kat tempat tu..hahahaha
tapi for your information je la ni,tempat kitorang makan ni area-area
Tanjung Lumpur..
Tempat ni memang popular dengan ikan bakar dan hasil laut yang lain..
Hasil laut tu paham-pahamla kan...
sotong,udang,kerapu dll...
Tapi nak cuba boleh je singgah mane-mane kedai...
Yang pasti kedai yang kitorang makan ni sotong goreng tepung dia memang top..!


 Haaaaaaaaaaaa.....................tu dia benda yang aku setelkan dah...Now back again to the normal life.Aku bangun pagi, pegi kerja,balik kerja,makan,kemas-kemas rumah then tido...Dalam kelapangan aku tengah belajar nak siapkan diri menghadapi hari-hari mendatang aku untuk lagi 2 tahun.Pergghhhh.....mental jugak kot...But, be positive..Everything will be fine..

'Ya Allah,tetapkanlah hatiku dan hati pasanganku dalam menyanyangi antara satu sama lain.Peliharalah kami dari melakukan maksiat dan kemungkaran.Sesungguhnya Engkaulah yang memegang hati-hati kami dan Engkau jualah sebaik-baik perancang.Kepada-Mu ku bermohon....'
AMIN.....






Jumpa lagi with other post...!
love alls...!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...