-Kawan Aku-

-Di peRhenTian Ini--

how are you everyone???
hope you all was fine  ^^,

selamat pagi semua.....
npe la title entry ak mcm tu kan...
brape byk dah perhentian ak benti agk ye erk...
agk2 ad x mcm cite 7 perhentian gitu...
hihihihihi......

agk2 kat Msia ni ad brape byk erk R&R(rehat dan rawat)??
xpnh plak ak rajin nk g ngecek yer...
ap kate korang g check pastu bgtau aku....hahaha  
cara kan ak suh korang yg bt...hihihi

sebenarnya....
sebenarnya....
sebenarnya.....
dan sebenarnya........(ni lagu Yuna...korang tau???hahaha)

ok la...npe ak ngarut bkn2 ni biasalah...pagi2 ak mmg gini...nk ilangkan ngantok
jap lg ak nk kena g final exam...tke last paper before ak kuar dr UMP ni....
tu la ak ckp...ni la perhentian ak utk stakat ni...
lpas ni ak kna truskan pjlnan ak....
mgkn perjlnan ye lbh byk selekoh2 tajam...
mgkn jgk jln ye berbukit bukau....
(agk2 klu nek kpal terbang byk x halangan erk pjlnan ak pasni??? hihihi)

ni la meja ak pada pkul 12.30pm mlm td....for the last paper.....
korang tau.....dlm kegembiraan ak nk ngabiskn paper ni...
perghhh....parah kot nak improve myself motivation...
korang ingt senang ke nk set mind for this...
dgn env yg mane semua org student final year dh abis paper...
disaat smua student final year dh blik umah n dah ad gak yg kje......
ak kat cni dan dikala waktu ini 
ngadap buku utk jwb exam.......
mau ak xdown...hahaha

but...
ni la perjlnan ak...
ak kna selesaikan ap yg ptt ak selesaikan di perhentian ini....
perhentian ini mmg byk memorinya...
perhentian ini byk pngajarannya..
jauh lg perjlnan ak slpas ni...
smga segalanya akan dipermudahkan....  ^^,

'dlm kehidupan pasti ada turun naiknya.....dlm kehidupan jgk ad 'miracle' yer'
hihihihi....ok lah...
im out...
finish watever i need to finish at this pit stop....


*agk2 pasni nek bus ker,taxi ker,kapal terbang ker,train ker,ap ker????



-no komen...!!-

hahaha.... rxn pertama gua tgk bnda ni...gelak....
 then,next rxn....aku ckp  'perlu ker???'
oh man.....oh girl.....adehhh....
nk pk pon mcm xperlu jer....ap kate korang je pk sndri..huhuhuhu~~

gula-gula then another one 24:7
gua ckp all the best jela kat dyorg ni....





saje entry kali ni nk nyibuk dunia hiburan...hihihihi...
gedik sngguh rse...tetttttttttttttttttttt....
ok..out..!saje je nk share gak wlupun dh kecoh bnda ni...  >_<

*btul ckp abg nara...tau ke x ap tu KPOP sbnrye????
  credit thanks to http://beautifulnara.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...